Betonivuori Oy

Toimintamme perustaan on valettu tahto olla paras kumppani asiakkaillemme ja luoda turvallinen työympäristö henkilöstöllemme – Vuoren varmasti.

Betonirakentamisen suunnannäyttäjä

Betonivuori Oy on vuonna 2011 perustettu dynaaminen yritys yhdistettynä vuosien kokemukseen betonialalta. Teemme kaikenlaisia betonivaluja pienistä muutaman neliön porrasvaluista aina suuriin teollisuustilojen vaativiin pysty- ja vaakavaluihin, mukaan lukien erilaiset lattiavalut. Asiakkaitamme ovat yhtä lailla omakotitalojen rakentajat kuin suuret rakennusliikkeetkin. Yhteistyökumppaneina meillä on alan parhaat osaajat.

Meille asiakkaiden tyytyväisyys on kunnia-asia ja haluamme olla asiakkaiden luottamuksen arvoisia. Teemme asiat kerralla kuntoon siten, ettei niitä tarvitse tehdä uudelleen. Ja jos jotain yllättävää tapahtuu eikä työmme laatu vastaa luvattua, olemme valmiit korjaamaan työmme jäljen. Betonivuori Oy antaa työllensä takuun.

Haluamme olla alamme paras toimija ja teemme sen eteen töitä joka päivä pyrkimällä kehittämään toimintaamme ja opettelemalla koko ajan uusia asioita. Olemme ylpeitä osaavasta henkilökunnastamme; he lunastavat ne lupaukset, jotka asiakkaillemme annamme.

Kuulumme luonnollisesti Tilaajavastuu.fi -ohjelmaan ja olemme Suomalaisen Työn Liiton-jäsen ja sen Avainlippu-yritys.

IMG_2447-1024x643

Mahdollistamme vaativatkin rakennushankkeet

Olemme auttaneet niin ammatti- kuin omakotirakentajia vuosikymmenen ajan toteuttamaan betonirakentamisen suunnitelmat todeksi. Suorituskykyisen kaluston, osaavan henkilökunnan sekä laajan kumppaniverkoston avulla pystymme toimittamaan eri betonirakentamisen ratkaisut kokonaisvaltaisesti eri työmaille.

Betonivuori strategia, missio ja visio

Tulevaisuuden strategia nojaa henkilöstön hyvinvointiin sekä toiminnan modernisointiin

Olemme kiteyttäneet strategiamme tulevaisuuteen ja jalkautamme uutta toimintasuunnitelmaa vuoteen 2025 saakka. Tavoittenamme on kehittää toimintaamme niin, että henkilöstön hyvinvointi, tuottamamme palvelun laatutaso ja asiakastyytyväisyys ovat markkinoiden parasta.

Pyydä tarjous projektillesi

Tiedustele eri betoniratkaisuistamme tai kysy tarjous projektillesi. Olemme teihin yhteydessä yhden arkipäivän sisällä.