Betonivalut

Betonivalut ammattirakentajien tarpeisiin

Suoritamme kokemuksella ja ammattitaidolla kaikki rakentamiseen liittyvät valut, kuten lattiavalut, palkki-, antura-, harkko-, sokkeli- ja pilarivalut. Vuosien saatossa olemme valaneet tallien ja navettojen lattioita, uima-altaita, varastohalleja sekä kauppojen, tehtaiden, uusio- sekä saneerauskohteiden lattioita.

Lattiavalut

Saat kauttamme lattiavalut omakotitalorakentamisesta teollisuuden ja kaupanalan tarpeisiin.

Anturavalut

Talon pohjatöiden valmistuttua on anturamuottien rakentamisen tai anturatassun asentamisen vuoro. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja toteuttamaan anturavalut oikein.

Harkkovalut

Suunnittelemme ja varmistamme, että harkkovalut tehdään oikeanlaisella betoniseoksella sekä tekniikalla. 

Sokkelivalut

Sokkelivaluissa tärkeintä on varmistaa, että muotti on kunnolla rakennettu ja alaosan vahvuus tarkistettu. Pitkällä kokemuksella voimme auttaa erilaisissa sokkelivaluissa pienistä työmaista suuriin työmaihin.

Muottivalut

Muottivalujen suunnittelussa on vain mielikuvitus rajana. Pystymme toteuttamaan erilaisia muottivaluja infrarakentamisen tarpeista kotipihan uima-altaisiin.

Pilarivalut

Pilarivalut ovat usein muottia vaativia hitaita valuja, jotka vaativat ammattitaitoa sekä oikeanlaista betonilaatua onnistuakseen. Ammattilaisemme auttavat kaikissa pilarivaluissa pienistä työmaista suuriin rakennushankkeisiin.

rasti vantaa

Betonivuori mukana Vantaan Rastin kehittämisessä

Pyydä tarjous projektillesi

Tiedustele eri betoniratkaisuistamme tai kysy tarjous projektillesi. Olemme teihin yhteydessä yhden arkipäivän sisällä.