Ammattirakentajille

Palvelemme rakennusliikkeitä ja ammattirakentajia suurten lattiapintojen valuista kohteiden korjausrakentamiseen.

Betonivuori tarjoaa parhaat ratkaisut vaativaankin betonirakentamiseen. Toimintamme aikana olemme olleet mukana erittäin vaativien kohteiden toteutuksessa, kuten teollisuus-, toimisto- ja liikerakentamisen hankkeissa. Tavoitteenamme on tarjota ammattirakentajille parhaimmat materiaalit sekä palvelut työmaalle – oli kyseessä asunto-, toimitila-, infra- tai korjausrakentaminen. Tutustu palveluihimme lisää ja pyydä tarjous työmaasi tarpeisiin.

betonin kuljetus

Betonin kuljetus

Modernin kalustomme avulla pystymme toimittamaan työmaiden tarpeisiin betonia luotettavasti ja täsmällisesti aikataulussa.

pumppaus auto

Betonin pumppaus

Betoninpumppaus on yrityksemme ydinliiketoimintaa. Saat kauttamme betonipumppauspalvelut omakotitalojen lattiapinnoista vaativiin työmaakokonaisuuksiin.

betonin valu

Valutyöt

Toteutamme erilaisia betonivalutöitä ammattirakentajien, infrarakentajien sekä omakotitalorakentajien avuksi. Valitsemme yksilöllisesti parhaat toteuttajat kulloiseenkin tarpeeseen kumppaniverkostomme kautta.

betonin sementti

Valmisbetonitoimitukset

Saat kauttamme kaikki markkinoiden valmisbetonilaadut kattavasti käyttöösi työmaasi lähimmältä betoniasemalta toimitettuna.

pumppaus työ

Koordinointi

Betonointitöiden toimituksen koordinointi hoituu mutkattomasti ammattilaistemme avustuksella. Asiantuntijamme aikatauluttavat ja resurssoivat valuihin liittyvät toimitukset helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi henkilökuntamme voi osallistua urakoitsijakokouksiin ja myötävaikuttaa urakkaa sivuaviin töihin.

betonin yhteystiedot

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Vastaanotettuihin tarjouspyyntöihin reagoimme 24 tunnin sisällä.

Pyydä tarjous projektillesi

Tiedustele eri betoniratkaisuistamme tai kysy tarjous projektillesi. Olemme teihin yhteydessä yhden arkipäivän sisällä.