Betonivuori Oy panostaa liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen

Betonivuori Oy:n hallitus on kutsunut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Ari Korholan. Korhola aloittaa uudessa tehtävässään 1.10.2020. Hänellä on laaja kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta erilaisista johtotehtävistä, viimeisimpänä hän toimi TPI Control Oy:n toimitusjohtajana.

Betonivuori Oy:n perustaja ja enemmistöomistaja Timo Vuori jatkaa hallitustyöskentelyn lisäksi edelleen yhtiön operatiivisessa toiminnassa, vastaten kuljetustoiminnoista ja asiakasyhteydenpidosta. ”Nyt, yrityksen kasvaessa, on luontainen hetki siirtää vetovastuu ja antaa tilaa yhtiön kehittymiselle muuttuvassa toimintaympäristössä”, Vuori toteaa.

Uuden toimitusjohtajan nimittämisellä tavoitellaan kasvun ohella entistä vahvempaa asiakasymmärrystä ja uusien, digitaalisten työvälineiden hyödyntämistä arjen työn tehostamisessa niin asiakkaan, kumppaneiden kuin yhtiön näkökulmasta. ”Myös rakennusala on teknologisessa murroksessa, jossa hankkimisen helppous, palveluiden läpinäkyvyys ja positiivinen asiakaskokemus korostuvat alati enemmän. Tunnen Betonivuori Oy:n liiketoimintaympäristön jo entuudestaan ja näen siinä paljon potentiaalia. On hienoa päästä mukaan rakentamaan ammattitaitoisessa porukassa ja yhdessä kumppaneidemme kanssa kehittyvää liiketoimintaa, Korhola sanoo”


”Nyt, yrityksen kasvaessa, on luontainen hetki siirtää vetovastuu ja antaa tilaa yhtiön kehittymiselle muuttuvassa toimintaympäristössä.”

Timo Vuori


Lisätietoja:

Timo Vuori, puh 0400 816 354                timo.vuori@betonivuori.fi

Ari Korhola, puh 050 550 4801                ari.korhola@betonivuori.fi

 

Betonivuori Oy on kotimainen, yksityisessä omistuksessa oleva, kasvava betonipumppauksiin ja -palveluihin erikoistunut yritys. Yhtiön liikevaihto on 3,8 M€ ja työllistämme 14 henkilöä. Haluamme olla alamme paras toimija ja teemme sen eteen töitä joka päivä pyrkimällä kehittämään toimintaamme ja opettelemalla uusia asioita. Olemme ylpeitä osaavasta henkilökunnastamme; he lunastavat ne lupaukset, jotka asiakkaillemme annamme – Vuoren varmasti.